Huur ontvangstruimte

MUBO stelt haar ontvangstruimte tegen redelijke vergoeding ter beschikking aan derden voor kunst en cultuur gerelateerde activiteiten en evenementen. Hierbij moet onder andere worden gedacht aan vergaderingen, cursussen, workshops, lezingen, boekpresentaties, openingen van wisselexposities, enz. Ook valt te denken aan particuliere en zakelijk gerelateerde groepsrondleidingen met aansluitend een drankje/hapje.

 

Huurprijzen

De ontvangstruimte beschikt over een vaste plafondbeamer met projectiescherm en over een geluidsinstallatie van goede kwaliteit met draadmicrofoon en/of draadloze headsetmicrofoon. De huurprijzen bedragen per dagdeel (ochtend, middag, avond):
€ 40,00 voor verenigingen en stichtingen
€ 75,00 voor bedrijven en commerciële organisaties.


Aanvragen

Veel is mogelijk en aanvragen zullen altijd in behandeling worden genomen vanuit een positieve grondhouding en met de nodige flexibiliteit. Overleg over concrete situaties is altijd mogelijk. Uiteraard staan wij altijd open voor suggesties en nieuwe ideeën! Voor het reserveren van de ruimte en overleg over de mogelijkheden kunt u contact opnemen via [email protected] of telefonisch op 0411-607551.

Museum Boxtel (MUBO)

Baroniestraat 18
5281 JE Boxtel
Postbus 84
5281 JD Boxtel
(0411) 607 551

Openingstijden

Alle zaterdagen en zondagen van 13.00 – 17.00 uur, maar ook op tweede kerstdag, tweede paasdag en tweede pinksterdag. Gesloten op eerste kerstdag, oudejaarsdag, nieuwjaarsdag, eerste paasdag en eerste pinksterdag.

Voor meer informatie, kijk op Bezoekersinformatie

Entree

Volwassenen: € 5 (met museumkaart gratis)
Kinderen 12 jaar en ouder: € 2 (met museumkaart gratis)
Kinderen tot 12 jaar: gratis, mits
onder begeleiding van een volwassene

Rondleidingen: € 7 (met museumkaart € 4)
Lezingen: € 6 (met
museumkaart € 3)

Voor meer informatie, kijk op Bezoekersinformatie

MUBO maakt gebruik van de museumkaart
PIN betaling is mogelijk