Sponsoren, donateurs en vrienden van MUBO

Sponsoren

Hieronder ziet u de logo’s van bedrijven en organisaties, die MUBO een warm hart toedragen en dit tot uiting brengen door middel van sponsoring. Omdat MUBO is geregistreerd als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI), kunnen giften aan MUBO worden afgetrokken van de inkomsten- of vennootschapsbelasting. Meer informatie hierover vindt u op de pagina ANBI.

 

Royal Haskoning logoLogo vrienden nieuwe kunstlogo-drukkerij-service-boxtellogo provincie noord-brabantLogo van der Velden  

 

 

   

 

 

      Logo Den Berg

Sponsor worden

Als jong museum staat verdere professionalisering en kwaliteitsverbetering de komende jaren hoog in het vaandel. Daarom is financiële steun van nieuwe sponsoren altijd van harte welkom. Wilt u ook sponsor worden van MUBO, dan kunt u dat kenbaar maken via e-mail [email protected] of telefonisch op 0411-607551. Kijk hier voor meer informatie over de mogelijkheden en de tegenprestaties.

 

Word donateur of vriend van MUBO

Particulieren die MUBO een warm hart toedragen en dat willen uiten met een donatie, kunnen zich opgeven als donateur via e-mail [email protected] of telefonisch op 0411-607551. Kijk hier voor meer informatie over de mogelijkheden en de tegenprestaties. Ook donateurs mogen hun giften aan MUBO aftrekken van de inkomsten- of vennootschapsbelasting. Meer informatie vindt u op de pagina ANBI.

Museum Boxtel (MUBO)

Baroniestraat 18
5281 JE Boxtel
Postbus 84
5281 JD Boxtel
(0411) 607 551

Openingstijden

Alle zaterdagen en zondagen van 13.00 – 17.00 uur, maar ook op tweede kerstdag, tweede paasdag en tweede pinksterdag. Gesloten op eerste kerstdag, oudejaarsdag, nieuwjaarsdag, eerste paasdag en eerste pinksterdag.

Voor meer informatie, kijk op Bezoekersinformatie

Entree

Volwassenen: € 5 (met museumkaart gratis)
Kinderen 12 jaar en ouder: € 2 (met museumkaart gratis)
Kinderen tot 12 jaar: gratis, mits
onder begeleiding van een volwassene

Rondleidingen: € 7 (met museumkaart € 4)
Lezingen: € 6 (met
museumkaart € 3)

Voor meer informatie, kijk op Bezoekersinformatie

MUBO maakt gebruik van de museumkaart
PIN betaling is mogelijk