Vrijwilligers

Organisatie

MUBO is een 100% vrijwilligersorganisatie. Op dit moment zijn inclusief bestuur en raad van toezicht ruim vijftig vrijwilligers actief. De organisatiestructuur is opgebouwd uit negen commissies, die inhoudelijk worden aangestuurd door een van de bestuursleden. De commissies zijn (in willekeurige volgorde):
– Receptie
– Facilitair
– PR | Communicatie | Marketing
– Schrijverscollectief
– Collectiebeheer (fysiek en digitaal)
– Educatie
– Vaste expositie
– Wisselexposities | Evenementen
– Rondleidingen

Beloningsbeleid

De leden van bestuur en raad van toezicht en de overige vrijwilligers ontvangen geen beloning voor hun werkzaamheden. Zij hebben wel recht op vergoeding van de door hen in de uitoefening van hun functie gemaakte kosten. Als vrijwilliger heb je samen met één introducé binnen de openingstijden recht op gratis toegang tot de vaste expositie en/of de wisselexposities in het museum. Ook heb je als vrijwilliger gratis toegang tot lezingen en rondleidingen in het museum, echter introducees betalen dan wel de geldende entreeprijs. En natuurlijk word je als vrijwilliger uitgenodigd voor vrijwilligersuitjes en krijg je onze eindejaar attentie.


Ook vrijwilliger worden

MUBO is altijd op zoek naar mensen, of het nu gaat om een gastvrouw/gastheer, organisator, beheerder of iemand met technische ervaring. Heeft u interesse en wilt u onderdeel uitmaken van een club van enthousiaste vrijwilligers, dan kunt u zich geheel vrijblijvend aanmelden voor een of meer commissies via [email protected] of telefonisch op (0411) 607 551.
Na uw aanmelding nemen wij contact met u op om nader kennis te maken en om eventueel nadere afspraken te kunnen maken.

Museum Boxtel (MUBO)

Baroniestraat 18
5281 JE Boxtel
Postbus 84
5281 JD Boxtel
(0411) 607 551

Openingstijden

Alle zaterdagen en zondagen van 13.00 – 17.00 uur, maar ook op tweede kerstdag, tweede paasdag en tweede pinksterdag. Gesloten op eerste kerstdag, oudejaarsdag, nieuwjaarsdag, eerste paasdag en eerste pinksterdag.

Voor meer informatie, kijk op Bezoekersinformatie

Entree

Volwassenen: € 5 (met museumkaart gratis)
Kinderen 12 jaar en ouder: € 2 (met museumkaart gratis)
Kinderen tot 12 jaar: gratis, mits
onder begeleiding van een volwassene

Rondleidingen: € 7 (met museumkaart € 4)
Lezingen: € 6 (met
museumkaart € 3)

Voor meer informatie, kijk op Bezoekersinformatie

MUBO maakt gebruik van de museumkaart
PIN betaling is mogelijk