Nieuw bestuurslid Cees Meijs

Cees Meijs treedt per 1 januari 2021 toe tot het bestuur van MUBO. Hij heeft als belangrijkste taak: huisvesting. Cees is geboren en getogen in Boxtel. Na een bouwkundige opleiding en diverse werkgevers, is hij in 1987 begonnen als hoofd Technische Dienst in het provinciehuis in
’s-Hertogenbosch. Binnen deze functie heeft hij zich ontwikkeld tot huisvestingsadviseur en projectleider van de grotere verbouwings- en renovatieprojecten. Op verzoek van de provincie heeft hij zijn opgedane kennis vastgelegd in het boek ‘Het provinciehuis in de steigers’. Ruim een jaar geleden is Cees met pensioen gegaan.

Hieronder een korte introductie van Cees ter kennismaking.

“Als echte Boxtelaar ben ik geïnteresseerd in de geschiedenis en cultuur van Boxtel. Ook vind ik het belangrijk dat die behouden blijft en toegankelijk is, voor iedereen die daarvoor belangstelling heeft. De Canon van Boxtel omvat die geschiedenis goed. MUBO beschikt over een fijn gebouw en er is een aparte opslagruimte. De mensen die erbij betrokken zijn komen op mij enthousiast en betrokken over. Ik hoop samen met jullie een zinvolle bijdrage aan MUBO te kunnen leveren.”

 

Museum Boxtel (MUBO)

Baroniestraat 18
5281 JE Boxtel
Postbus 84
5281 JD Boxtel
(0411) 607 551

Openingstijden

Alle zaterdagen en zondagen van 13.00 – 17.00 uur, maar ook op tweede kerstdag, tweede paasdag en tweede pinksterdag. Gesloten op eerste kerstdag, oudejaarsdag, nieuwjaarsdag, eerste paasdag en eerste pinksterdag.

Voor meer informatie, kijk op Bezoekersinformatie

Entree

Volwassenen: € 5 (met museumkaart gratis)
Kinderen 12 jaar en ouder: € 2 (met museumkaart gratis)
Kinderen tot 12 jaar: gratis, mits
onder begeleiding van een volwassene

Rondleidingen: € 7 (met museumkaart € 4)
Lezingen: € 6 (met
museumkaart € 3)

Voor meer informatie, kijk op Bezoekersinformatie

MUBO maakt gebruik van de museumkaart
PIN betaling is mogelijk